Team

Ontmoet het team van Plant-e
Plant-e - team - Marjolein Helder
Marjolein Helder / CEO

Enthousiast, gemotiveerd, optimistisch en ambitieus. Marjolein zou eigenhandig alle producten in elkaar zetten als dit nodig zou zijn. Ze is direct en eigenwijs, maar luistert naar anderen en waardeert meningen en input. Het maakt niet uit hoe groot of klein een succes is, het wordt altijd met iedereen gevierd.

Plant-e - team - Nanda Heshof
Nanda Heshof / COO

Positief, sociaal, energiek en verantwoordelijk. Nanda weet overal een positieve draai aan te geven en zorgt voor de (sociale) balans in het team. Ze vult aan wat anderen vergeten. Als ze iets belooft te doen, dan gebeurt het ook en houdt in de gaten dat anderen dit ook doen.

Plant-e - team - Daniel
Daniel Groen / R&D

Wijs, rustig, analytisch en bescheiden. Daniël denkt goed na en komt met weloverwogen ideeën en oplossingen. Als nestor van het team neemt hij geduldig de tijd om je (voor de zoveelste keer) iets uit te leggen. Zijn droge humor komt vaak onverwacht en wordt niet altijd begrepen.

Plant-e - team - Paulien van Straten
Paulien van Straten / Finance

Vrolijk, creatief, bescheiden en georganiseerd. Paulien is de ruggengraat van het team. Ze zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden en projecten worden afgemaakt. Zonder Paulien hadden al onze kantoorplanten het loodje gelegd en was de Sprout ’n Spark nooit geworden wat het nu is.

Plant-e - team - Pim
Pim de Jager / R&D

Slim, praktisch, gedreven en nieuwsgierig. Pim kan ingezet worden voor onderzoek omtrent wetenschappelijke vraagstukken of om een huis-tuin-en-keuken klusje te klaren. ‘Works hard, plays hard’ en neemt graag zijn directe collega’s op de hak. De laatste slokken koffie blijven altijd staan.

Plant-e - team - Tim Crolla
Tim Crolla / Projectleader

Gezellig, energiek en multi-inzetbaar. De natuurwetten lijken niet op Tim van toepassing: zijn energie-output is veel hoger dan zijn energie-input. Hij brengt met een flinke dosis humor projecten tot een goed einde en is erg goed voor de sfeer. Tim wordt door zijn directe collega’s omschreven als een perpetuum mobile.

Plant-e - team - Andrés Riestra Perna
Andrés Riestra Perna / R&D

Fanatiek, gestructureerd en heel behulpzaam. Andy helpt je het liefst nog voordat je je zin hebt afgemaakt. Hij voegt zich makkelijk in het team en draagt bij aan gezelligheid en goeie energie. Onze (h)Andy(man) is een keiharde werker en een sterke aanvulling op het team.

Plant-E-3 kleiner 2