Team

Ontmoet het team van Plant-e

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een passie voor duurzaamheid en innovatie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van onze technologie en producten en het tegelijkertijd vermarkten van deze producten. De technologie omvat diverse expertises: van biologie tot elektronica. En daarom hebben we ook al deze expertises in ons team. De combinatie van technologie-ontwikkeling en verkoop van projecten en producten is uitdagend, maar we zijn uitstekend in staat om deze uiteenlopende taken te combineren. We werken met een vast team van 9 mensen en worden ondersteund door diverse experts en coaches uit ons netwerk. Daarnaast werken we met een flexibele schil van parttimers voor het assembleren en installeren van de producten en projecten. In het onderzoek worden we altijd ondersteund door diverse stagiair(e)s.

Plant-e - team - Marjolein Helder
Marjolein Helder / CEO

Enthousiast, gemotiveerd, optimistisch en ambitieus. Marjolein zou eigenhandig alle producten in elkaar zetten als dit nodig zou zijn. Ze is direct en eigenwijs, maar luistert naar anderen en waardeert meningen en input. Het maakt niet uit hoe groot of klein een succes is, het wordt altijd met iedereen gevierd.

Plant-e - team - Paulien van Straten
Paulien van Straten / CFO

Vrolijk, creatief, bescheiden en georganiseerd. Paulien is de ruggengraat van het team. Ze zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden en projecten worden afgemaakt. Zonder Paulien hadden al onze kantoorplanten het loodje gelegd en was de Sprout ’n Spark nooit geworden wat het nu is.

Eva

 

Eva van Cleef / Head of Sales

Met ongeremd enthousiasme en nieuwsgierigheid op naar de volgende klus. Eva is de nieuwste aanwinst voor dit vakkundig team dat al een decennium werkt aan een hightech, nature based oplossing. Ze heeft een diverse achtergrond die zowel theoretisch als praktisch van aard is. Eva is bereikbaar op +31-6-58 99 40 41 (s.v.p. sales related questions only).

Plant-e - team - Daniel

 

Daniel Groen / R&D

Wijs, rustig, analytisch en bescheiden. Daniël denkt goed na en komt met weloverwogen ideeën en oplossingen. Als nestor van het team neemt hij geduldig de tijd om je (voor de zoveelste keer) iets uit te leggen. Zijn droge humor komt vaak onverwacht en wordt niet altijd begrepen.

Plant-e - team - Pim
Pim de Jager / R&D

Slim, praktisch, gedreven en nieuwsgierig. Pim kan ingezet worden voor onderzoek omtrent wetenschappelijke vraagstukken of om een huis-tuin-en-keuken klusje te klaren. ‘Works hard, plays hard’ en neemt graag zijn directe collega’s op de hak. De laatste slokken koffie blijven altijd staan.

Sharon Polman / Office Manager

Respectvol, gevoelig en communicatief. Sharon voelt de sfeer in het team goed aan en levert waardevolle inzichten over sociale interacties en werkdruk. Ze is altijd bereid om te helpen maar weet waar haar grenzen liggen. Eerlijkheid is haar sterke kant.

Maxim Cornelissen / Assistent Onderzoeker

Nauwkeurig, toegewijd, praktisch en doordacht. Maxim is Daniël’s rechterhand tijdens het uitvoeren van experimenten en metingen. Daarnaast verzorgt hij met hout voor een mooie afwerking van het product. Op het werk kan je altijd rekenen op zijn prettige gezelschap, mits hij niet te druk is met bierbrouwen!