Team

Ontmoet het team van Plant-e

Wij zijn een dynamisch bedrijf met een passie voor duurzaamheid en innovatie. We hebben ruim 10 jaar ervaring met het ontwikkelen van onze technologie en producten en het tegelijkertijd vermarkten van deze producten. De technologie omvat diverse expertises: van biologie tot elektronica. En daarom hebben we ook al deze expertises in ons team. De combinatie van technologie-ontwikkeling en verkoop van projecten en producten is uitdagend, maar we zijn uitstekend in staat om deze uiteenlopende taken te combineren. We werken met een vast team van 9 mensen en worden ondersteund door diverse experts en coaches uit ons netwerk. Daarnaast werken we met een flexibele schil van parttimers voor het assembleren en installeren van de producten en projecten. In het onderzoek worden we altijd ondersteund door diverse stagiair(e)s.

Marjolein web
Marjolein Helder / CEO

Enthousiast, gemotiveerd, optimistisch en ambitieus. Marjolein zou eigenhandig alle producten in elkaar zetten als dit nodig zou zijn. Ze is direct en eigenwijs, maar luistert naar anderen en waardeert meningen en input. Het maakt niet uit hoe groot of klein een succes is, het wordt altijd met iedereen gevierd.

Paulien web
Paulien van Straten / CFO

Vrolijk, creatief, bescheiden en georganiseerd. Paulien is de ruggengraat van het team. Ze zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden en projecten worden afgemaakt. Zonder Paulien hadden al onze kantoorplanten het loodje gelegd en was de Sprout ’n Spark nooit geworden wat het nu is.

Arno web
Arno van de Kant / CCO

Ervaren, wijs en enthousiast. Arno is de commerciële gids van het bedrijf. Micro-organismen zijn zijn passie, vanwege de enorme mogelijkheden die zij bieden om ons te helpen meer duurzaam te worden. Fotografie en bakken zijn hobby’s die ook nuttig zijn voor de communicatie en goede werksfeer bij Plant-e.

Eva
Eva van Cleef / Head of Sales

Met ongeremd enthousiasme en nieuwsgierigheid op naar de volgende klus. Eva is de nieuwste aanwinst voor dit vakkundig team dat al een decennium werkt aan een hightech, nature based oplossing. Ze heeft een diverse achtergrond die zowel theoretisch als praktisch van aard is. Eva is bereikbaar op +31-6-58 99 40 41 (s.v.p. sales related questions only).

Thomas web
Thomas Wijnen / Product engineer

Evenwichtig, sportief en nieuwsgierig. Het liefste is Thomas dingen aan het maken en bedenkt hij technische oplossingen. Dit in combinatie met pizza, fietsen en koffie en je maakt hem blij. Komende tijd gaat hij zich ook verdiepen in het tevreden houden van de Plant-e planten, waar zijn groene vingers van pas komen.

Maria web
Maria Ribeiro/ Installation and Operations assistant

Vrolijk, handig en van alle markten thuis. Deze Portugese herkent elk insect wat op de beplanting van onze systemen leeft. Vol enthousiasme pakt Maria elke uitdaging aan. Wellicht ziet u haar binnenkort in het wild bij een installatie.

Daniel web
Daniel Groen / R&D

Wijs, rustig, analytisch en bescheiden. Daniël denkt goed na en komt met weloverwogen ideeën en oplossingen. Als nestor van het team neemt hij geduldig de tijd om je (voor de zoveelste keer) iets uit te leggen. Zijn droge humor komt vaak onverwacht en wordt niet altijd begrepen.

Pim web
Pim de Jager / R&D

Slim, praktisch, gedreven en nieuwsgierig. Pim kan ingezet worden voor onderzoek omtrent wetenschappelijke vraagstukken of om een huis-tuin-en-keuken klusje te klaren. ‘Works hard, plays hard’ en neemt graag zijn directe collega’s op de hak. De laatste slokken koffie blijven altijd staan.

Hadi web
Hadi Rajaei / Field Experimental Engineer

Nauwkeurig, enthousiast en gemotiveerd. Hadi kan aan verschillende dingen werken, variërend van het maken van buizen in de middag tot het oplossen van lastige onderzoeksproblemen. Je kunt altijd rekenen op de hulp van Hadi als dat nodig is.

Hanna web
Hanna Lubberman / Technical Assistant

Behulpzaam, nieuwsgierig en betrouwbaar. Hanna is thuis in de wereld van planten maar leert de elektronica ook steeds meer kennen. Ze houd van bezig zijn en problemen oplossen en ondersteunt de R&D afdeling dan ook met veel enthousiasme.

Maxim web
Maxim Cornelissen / Assistent Onderzoeker

Nauwkeurig, toegewijd, praktisch en doordacht. Maxim is Daniël’s rechterhand tijdens het uitvoeren van experimenten en metingen. Daarnaast verzorgt hij met hout voor een mooie afwerking van het product. Op het werk kan je altijd rekenen op zijn prettige gezelschap, mits hij niet te druk is met bierbrouwen!

Sharon web
Sharon Polman / Management Assistant

Respectvol, gevoelig en communicatief. Sharon voelt de sfeer in het team goed aan en levert waardevolle inzichten over sociale interacties en werkdruk. Ze is altijd bereid om te helpen maar weet waar haar grenzen liggen. Eerlijkheid is haar sterke kant.

Annelies Brakshoofden / Management Assistant

Enthousiast, consciëntieus, betrouwbaar en loyaal. Annelies staat altijd klaar voor iedereen. Opgewekt en met humor worden uitdagingen opgepakt en opgelost. Ze is een verbinder die alle informatie ophaalt en elke kant van een verhaal bekijkt. Daarna reorganiseert ze het tot een mooi en overzichtelijk geheel, waar, zoveel mogelijk, iedereen mee uit de voeten kan.