Team

Ontmoet het team van Plant-e
Plant-e - team - Marjolein Helder
Marjolein Helder / CEO

Enthousiast, gemotiveerd, optimistisch en ambitieus. Marjolein zou eigenhandig alle producten in elkaar zetten als dit nodig zou zijn. Ze is direct en eigenwijs, maar luistert naar anderen en waardeert meningen en input. Het maakt niet uit hoe groot of klein een succes is, het wordt altijd met iedereen gevierd.

Plant-e - team - Nanda Heshof
Nanda Heshof / COO

Positief, sociaal, energiek en verantwoordelijk. Nanda weet overal een positieve draai aan te geven en zorgt voor de (sociale) balans in het team. Ze vult aan wat anderen vergeten. Als ze iets belooft te doen, dan gebeurt het ook en houdt in de gaten dat anderen dit ook doen.

Plant-e - team - Daniel
Daniel Groen / R&D

Wijs, rustig, analytisch en bescheiden. Daniël denkt goed na en komt met weloverwogen ideeën en oplossingen. Als nestor van het team neemt hij geduldig de tijd om je (voor de zoveelste keer) iets uit te leggen. Zijn droge humor komt vaak onverwacht en wordt niet altijd begrepen.

Plant-e - team - Paulien van Straten
Paulien van Straten / Finance

Vrolijk, creatief, bescheiden en georganiseerd. Paulien is de ruggengraat van het team. Ze zorgt ervoor dat afspraken nagekomen worden en projecten worden afgemaakt. Zonder Paulien hadden al onze kantoorplanten het loodje gelegd en was de Sprout ’n Spark nooit geworden wat het nu is.

Plant-e - team - Pim
Pim de Jager / R&D

Slim, praktisch, gedreven en nieuwsgierig. Pim kan ingezet worden voor onderzoek omtrent wetenschappelijke vraagstukken of om een huis-tuin-en-keuken klusje te klaren. ‘Works hard, plays hard’ en neemt graag zijn directe collega’s op de hak. De laatste slokken koffie blijven altijd staan.

Suzanne Petiet / Teamleider Workforce

Vriendelijk, zelfverzekerd en creatief. Suus bloeit op in haar leiderschap van de Workforce. Ze is open in haar communicatie maar kan ook heel goed voet bij stuk houden. Ze kan wel overwogen advies bieden wanneer dit haar gevraagd word en de Workforce laat zich met liefde door Suus leiden.

Sharon Polman / Office manager

Respectvol, gevoelig en communicatief. Sharon voelt de sfeer in het team goed aan en levert waardevolle inzichten over sociale interacties en werkdruk. Ze is altijd bereid om te helpen maar weet waar haar grenzen liggen. Eerlijkheid is haar sterke kant.

Rolf Schulte / Commercial manager

Openminded en met een luisterend oor, zo wil Rolf graag weten wat onze klanten bezighoudt. Hij is altijd in voor een goed gesprek, zodat onze klanten nog beter geholpen worden. Wilt u in gesprek met Rolf over wat Plant-e uw organisatie te bieden heeft, dan staat Rolf voor u klaar. Hij is bereikbaar op +31-6-58 99 40 41 (s.v.p. sales related questions only).