Referenties

Referenties over Plant-e

Zou ‘t niet te gek zijn als je een lader in een plant kan stoppen? Dat is precies wat ze hier doen! Groenere stroom dan dit ga je niet krijgen!

Willem Wever

We zagen in Plant-e manieren om toe te voegen aan energiemogelijkheden. En mogelijk in de toekomst meer. Wij willen investeren in Plant-e omdat we hier de mogelijkheid zien om een nieuwe vorm van duurzame energie toe te passen en uit te testen.

Pieter Dijckmeester, projectdirecteur Rijksvastgoedbedrijf

Alles wat we kunnen doen door verschillende soorten energiebronnen in te zetten helpt om transitie in te zetten naar duurzame energie voorziening.

Jacqueline Cramer (directeur Utrecht Sustainability INstitute)

Dit innoverende duurzame bedrijf past bij uitstek in Wageningen.

Dennis Gudden, Wethouder van Wageningen

Onder leiding van de enthousiaste en ondernemende directeur Marjolein Helder heeft Plant-e in korte tijd hun zeer innovatieve en duurzame product commercieel weten te maken. Als ‘Technology Pioneer van The World Economic Forum’ is Plant-e nu en in de toekomst een ambassadeur van wat Wageningen de wereld te bieden heeft.

Business Event Wageningen, 2016

Plant-e is volgens de jury een voorbeeld van hoe een bedrijf met haar productieproces en innovatief aanbod ondanks haar grootte op termijn een maatschappelijke bijdrage kan leveren.

Jury Impact awards

Het juryrapport roemt Plant-e om haar maatschappelijke visie, het bieden van ruimte voor zelforganisatie, initiatieven van onderop en haar sociale missie om onderontwikkelde gebieden van elektriciteit te voorzien.

Erasmus universiteit jury OLV Henk Volberda

Marjolein and her team have introduced a revolutionary new possibility in the world of sustainable energy: electricity from living plants.

StartupDelta