Verlichting

Onze verlichtingsproducten zijn al in ontwikkeling sinds 2014. Sindsdien is er een boel veranderd. De verlichtingsproducten zijn betrouwbaarder en mooier geworden. Verwacht van ons geen lantaarnpalen; onze verlichting is geschikt als sfeerverlichting of lichtbeleving. Hiermee kun je bijvoorbeeld een wijk, een park, een terras of een fietspad een aangename plek maken om te vertoeven en nét dat beetje veiligheid en comfort toevoegen aan het donker zonder dat de natuur er hinder van ondervindt. Een aansluiting op het elektriciteitsnet is niet nodig en aangezien het systeem zich onder de grond bevindt is het vandalisme-proof. Wil je de verlichting juist als decoratief element gebruiken door het plaatsen van plantenbakken in het straatbeeld? Ook dat kan!

 

Voor al onze producten geldt dat er bijzonder weinig onderhoud nodig is. Het enige wat strikt noodzakelijk is, is goede waterhuishouding. Onze technologie moet altijd waterverzadigd zijn. Uiteraard kunnen we hiervoor pasklare oplossingen en ondersteuning bieden. Daarnaast bieden we een service-contract om u volledig te ontzorgen.

 

Bent u geïnteresseerd in een lichtbelevingsproject? Kijk even bij onze referentieprojecten voor voorbeelden en stuur een e-mail naar sales@plant-e.com voor een prijsopgaaf voor uw project. We kijken graag wat we voor u kunnen betekenen.