Referentie Projecten

Op verschillende locaties, nationaal en internationaal, realiseert Plant-e projecten. In de beginfase van het bedrijf realiseerden we projecten met zowel modulaire systemen als slangensystemen. Na veel onderzoek en verbetering van de technologie, leveren wij nu enkel nog slangensystemen, omdat dit het meest efficiënte systeem is.

 

Modulaire systemen bestaan uit bovengronds geplaatste modules waarin Plant-e technologie is opgenomen. De beplanting in de modules levert elektriciteit voor verlichting door middel van LED-lampjes.

 

Slangensystemen zijn nu volop in gebruik. Nadat deze systemen efficiënter bleken dan de modulaire systemen, hebben we ons ontwikkelteam hard aan het werk gezet om het slangensysteem op grote schaal beschikbaar te maken voor projecten. Deze systemen kunnen zowel onder- als bovengronds geplaats worden, en worden voor twee verschillende applicaties gebruikt. We kunnen al verlichting van stroom voorzien met ons slangensysteem. Dit is op grote schaal gedaan in het Park van Morgen in Rotterdam. Daarnaast zijn we ook volop bezig om ons slangensytsteem compatible te maken voor data acquisitie met IoT-sensoren.

 

De projecten worden verder onderverdeeld in verlichting, educatie en IoT, voor referentieprojecten, klik op de linkjes!

41

Aantal opgeleverde projecten

12

Gewonnen prijzen

19

Subsidies verkregen: 19

82

Kopjes koffie dagelijks