Prijzen en nominaties

Bekijk wat Plant-e tot nu toe bereikt heeft!

Plant-e prijzen

Plant-e heeft al vele prijzen én nominaties ontvangen in de tijd dat wij bestaan. Uiteraard zijn wij hier reuze trots op en we willen jou dan ook graag laten zien wat wij allemaal bereikt hebben.

Hieronder bekijk je al onze prijzen en nominaties.

Impact Award van Nederlandse Innovatie Prijzen (2017)

De Nationale Innovatie Prijzen worden uitgereikt naar aanleiding van de jaarlijkse concurrentie en innovatiemonitor van de Erasmus Universiteit.

Plant-e Prijs 6 - Nederlandse innovatie prijzen 2017
Business Event Wageningen – Starter van het jaar (2016)

Ondernemersprijs voor Wageningse ondernemers in verschillende categorieën.

Plant-e Prijs 5 - Starter van het jaar 2016
Parel van de Regio – Gelderland (2016)

The Economic Board roept jaarlijks twee maal 3 bedrijven uit tot Parel van de Regio. De parel is erkenning aan een bijzonder, innovatief of duurzaam bedrijf (meer info: https://theeconomicboard.com/parels/)

Plant-e technologie
Technology Pioneer (2015)

Jaarlijks maakt het World Economic Forum (WEF) een selectie ‘s werelds meest innovatieve bedrijven. In 2015 werd Plant-e uitgeroepen tot 1 van deze 49 technology Pioneers (meer info: https://widgets.weforum.org/techpioneers-2015b/)

Plant-e Prijs 3 - WEF Marjolein Helder Davos
Duurzame innovator (2013)

Tijdens de Provada 2013, vastgoedbeurs in de RAI Amsterdam, ontving Plant-e uit handen van de Dutch Green Building Council de prijs en titel ‘Duurzame innovator 2013’.

Plant-e Prijs 2 - Duurzame innovator 2013
NGI Life Sciences Pre-Seed grant (2012)

Onderdeel van grants die tussen 2008 en 2016 uitgereikt werden aan veelbelovende bedrijven om verder uit te rollen tot commerciële toepassing (https://www.zonmw.nl/nl/onderzoek-resultaten/life-sciences-health/programmas/programma-detail/life-sciences-pre-seed-grant/)

Plant-e Prijs 1 - Founding team of Plant-e at pilot green electricity roof