Over ons

Ontmoet Plant-e

Over Plant-e

Plant-e

Wij zijn een jong, dynamisch bedrijf met een passie voor duurzaamheid en innovatie. Wij werken in een klein team met veel toewijding aan het onderzoeken en ontwikkelen van producten waarin levende planten elektriciteit maken. Door samen te werken met onze allereerste klanten zijn we in staat geweest om in een korte tijd producten op de markt te zetten en meerjarige onderzoeken in gang te zetten.

 

Innovatie

Als innovatief bedrijf kunnen wij niet zonder innovatie. Dit richt zich in eerste instantie op onze eigen producten en uit zich in het doorlopende onderzoek wat uitgevoerd wordt. Daarnaast houden wij ontwikkelingen in de markt in de gaten; zijn er nóg zuinigere LED lichtjes, dan willen wij die graag testen in combinatie met onze producten! Zijn er ontwikkelingen in elektronica, werk aan de winkel voor onze R&D afdeling!

 

Duurzaamheid

Wij hebben duurzaamheid hoog in het vaandel staan. Binnen ons bedrijf uit zich dat in het continue zoeken naar de meest geschikte, duurzame materialen voor onze producten en het (her)gebruiken van materialen. Wij werken dan ook alleen samen met partners en leveranciers die zich inzetten voor duurzaamheid en die graag met ons meedenken over het duurzamer maken van onze producten en productieprocessen.

 

MVO

Voor ons gaat duurzaamheid hand in hand met maatschappelijk verantwoord ondernemen. Onze Sprout ’n Spark en Plant-e Modules worden geassembleerd door een internationaal team.

 

Historie

Plant-e werd opgericht op 14 september 2009, als een spin-off bedrijf van het sub-departement Milieutechnologie aan Wageningen Universiteit. Sinds 2013 werken Marjolein Helder en Nanda Heshof fulltime voor Plant-e. In datzelfde jaar is een groot betaald onderzoeksproject gestart en kon Plant-e zich uitbreiden naar een team bestaande uit Marjolein, Nanda, Pim, Paulien en Daniël. In de jaren daarna breidden werkzaamheden en onderzoek zich verder uit en kwamen Tim en Andy in 2016 het team versterken.

David Strik, medeoprichter, werkt als assistent professor aan Wageningen Universiteit en is nog steeds een belangrijke schakel tussen het wetenschappelijk onderzoek en onderzoek en ontwikkeling bij Plant-e.

Innovatief0%

Duurzaamheid0%

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen0%

Tech0%

Plant-e - Over ons, over Plant-e
Plant-e informatie
Onze producten

Plant-e levert diverse leuke en prachtige producten. Niet alleen goed voor de planeet, maar ook educatief!

Plant-e projecten
Onze diensten

Plant-e adviseert overheden, bedrijfsleven, onderwijs én particulieren over de mogelijkheden om stroom op te wekken met planten.

Plant-e technologie
Onze projecten

Plant-e levert ook grootschalige oplossingen. Van enkele vierkante meters, tot honderden meters, alles is mogelijk.  Onze projecten spreken voor zich!

996

Verkochte producten

80

Geadviseerde bedrijven

1800

Verkochte meters

Ons kantoor

Neem een kijkje bij Plant-e