Voor bedrijven

Informatie voor bedrijven

Samenwerking

Bij Plant-e zijn we altijd op zoek naar nieuwe samenwerkingen om ons product te verbeteren of nieuwe producten te ontwikkelen. Bent u geïnteresseerd in een samenwerking met Plant-e? stuur een mail naar office@plant-e.com.

 

Custom product

Voor bedrijven die een Plant-e systeem afnemen, zijn wij in staat om producten, informatieborden of applicaties te leveren naar wensen van de klant. Bent u geinteresseerd in onze systemen, en hebt u een idee van een bepaalde applicatie, mail naar office@plant-e.com om te ontdekken wat de mogelijkheden zijn!

Expo

Plant-e beschikt over een groot aantal demo’s, informatieve promotie, en ervaring op allerlei soorten beurzen en expo’s! Wat het thema ook is: Tech-fairs, Innovate-braderie of future-conventie, we voelen ons thuis op allerlei soorten evenementen. Naar aanleiding van het evenement bieden we proefopstellingen op maat en ons Demo-team is altijd enthousiast om over onze technologie uit te breiden Bent u op zoek naar eyecatchers of mindblowers? Mail naar office@plant-e.com voor een offerte op maat!

Plant-e bedrijven - expo
Plant-e bedrijven - presentaties

Kantoor rondleiding

In Wageningen, de bakermat van de planten-elektriciteit, worden naast workshops en presentaties ook rondleiding gegeven door ons kantoorgebouw. Geen deur blijft gesloten! Maak kennis met plant-e, neem een kijkje in de experimentele ruimte en de GreenRoom waar we onze vergaderingen houden! Velen, waaronder zelfs koninklijk bezoek, gingen u voor! Informatie over de rondleiding of combinatie van presentaties met workshop zijn altijd bespreekbaar met office@plant-e.com.

Presentatie

We delen graag onze kennis en inspiratie! Zowel Marjolein Helder, de CEO van Plant-e, als ook haar collega’s vertellen je graag alle achterliggende informatie over onze technologie. Geen tijd om te reizen? We geven ook presentaties op locatie!  Stuur een mailtje naar office@plant-e.com voor reserveringen.


Workshop

Je leert sneller door ‘te doen’! Daarom biedt Plant-e ook workshops aan. Op kantoor, of op locatie! Ook hier is alles mogelijk in overleg! Schoolklassen, Business events, bedrijfsuitjes of  als groep geïnteresseerden. Of je nu groene vingers hebt of juist helemaal niet, met onze Sprout ’n Spark slaat de vonk al snel over. Voor mogelijkheden: office@plant-e.com