Educatie

Als bedrijf vinden wij het natuurlijk belangrijk om ons aan de Covid-19 regulering te houden. Daarom is momenteel niet alles wat hieronder aangeboden wordt mogelijk. Wij gaan echter graag met je  opzoek naar een passende oplossing die veilig aangeboden kan worden tijdens de pandemie.

 

We merken dat onze technologie veel mensen inspireert. Dat is fijn en dat ondersteunen we graag. We bieden daarom workshops en presentaties aan en kunnen bijdragen aan onderwijsprogramma’s via gastcolleges en practica. Ook voor inspiratiesessies en corporate-innovatiedagen zijn wij beschikbaar. Ben je geïnteresseerd in één van de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar office@plant-e.com

 

Expo
Plant-e beschikt over een groot aantal demo’s, informatieve promotie, en ervaring op allerlei soorten beurzen en expo’s! Wat het thema ook is: Tech-fairs, Innovate-braderie of future-conventie, we voelen ons thuis op allerlei soorten evenementen, waaronder ook webinars. Naar aanleiding van het evenement bieden we proefopstellingen op maat en ons Demo-team is altijd enthousiast om over onze technologie uit te weiden. Ben je op zoek naar eyecatchers of mindblowers? Mail naar office@plant-e.com voor een offerte op maat!

 

Presentatie
We delen graag onze kennis en inspiratie! Zowel Marjolein Helder, de CEO van Plant-e, als ook haar collega’s vertellen je graag alle achterliggende informatie over onze technologie. Geen tijd om te reizen? We geven ook presentaties op locatie!  Stuur een mailtje naar office@plant-e.com voor reserveringen. Ten tijde van Covid-19 geven wij ook digitale presentaties.