Educatie

Op het gebied van educatie hebben we veel ervaring. Van workshops op basisscholen tot practica op universiteiten en van bedrijfsuitjes tot beurzen: we hebben ze allemaal gedaan. En dat is niet zo gek.
Onze technologie spreekt tot de verbeelding. Het is duurzaam en innovatief en bovendien zijn er veel vakgebieden bij betrokken: biologie, scheikunde, natuurkunde, milieukunde en elektronica. Zo is er voor iedereen wat nieuws te leren. We vinden het ook belangrijk om zoveel mogelijk mensen te laten kennismaken met onze technologie en mensen te inspireren. Daarom proberen we regelmatig educatieve projecten te ondersteunen. Er zijn een paar bijzondere projecten die we hier hebben uitgelicht.

 

Plant-e ondersteunt regelmatig in educatie trajecten. Dit varieert van basisschoollessen tot corporate inspiratiedagen. Hier vind je een aantal van onze educatieprojecten die wij hebben uitgevoerd. Bent u ook geïnteresseerd in een  presentatie, workshop of andersoortige educatie? Neem dan contact op met Eva van Cleef om de mogelijkheden te bespreken.

Zeist-Kerckebosch Educatieve Tafel

Zeist-Kerckebosch Educatieve Tafel