Aanschaf

Waarom kies je voor Plant-e?

Onze producten zijn continu in ontwikkeling om ze nog mooier, robuuster en duurzamer te maken. Die ontwikkeling voeren we graag samen met onze klanten door. We zijn druk bezig met het standaardiseren van onze producten zodat ze kant en klaar op de website besteld kunnen worden, maar de ervaring leert dat de meesten van onze klanten toch graag aanpassingen willen die gericht zijn op de uitvoering van een specifieke situatie of een specifiek project. We zoeken graag met u naar een passende oplossing voor uw project. Onze producten kunnen worden ingedeeld in 3 verschillende groepen: IoT en sensoren, verlichting en educatie. Bent u geïnteresseerd in één van deze toepassingen? Kijk dan voor meer informatie bij die specifieke productgroep of bekijk onze referentieprojecten. Enthousiast? Neem contact op met Eva van Cleef.

Plant-e - waarom plant-e

Groene stroom

Wat is er nu mooier dan stroom opwekken met levende planten? Jouw omgeving kan elektriciteit opwekken terwijl je nog steeds van de natuur kunt genieten.

Plant-e milieubewust

Milieubewuste keuze

Kiezen voor de producten van Plant-e is een milieubewuste en duurzame keuze!

Plant-e oogt goed

Het oogt goed – EN het werkt ook goed!

Het is bijna niet te geloven: stroom opwekken met levende planten kan echt. We hebben het al op heel veel plaatsen succesvol toegepast. En daarbij zien die planten er ook nog eens goed uit! Nieuwsgierig geworden? Neem even een kijkje bij onze referentieprojecten.

Plant-e startup

Je steunt een groen, innovatief bedrijf

Het complexe klimaatvraagstuk vraagt om slimme innovatieve oplossingen. Wij ontwikkelen producten die bijdragen aan het oplossen van dat vraagstuk: we slaan immers CO2 op en produceren ook nog elektriciteit terwijl de natuur gespaard wordt: win, win, win! Iedereen die onze producten koopt, draagt bij aan de ontwikkeling van de producten en de technologie.