Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/haikoxw156/domains/plant-e.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4147
Plant-e wint Wageningse ondernemersprijs 2016 -

Plant-e wint Wageningse ondernemersprijs 2016

Posted by on jun 1, 2016

Plant-e wint Wageningse ondernemersprijs 2016

Op 30 mei werden in theater de Junushoff voor het eerst de Wageningse Ondernemersprijzen uitgereikt. Tijdens dit feestelijke evenement kwamen er 3 categorieën aan bod. Plant-e wint de prijs in de categorie ‘Starter van het jaar’. Andere genomineerden waren Phytonext en Diels Restobar.

De jury zei over de toekenning van de prijs aan Plant-e:

“Onder leiding van de enthousiaste en ondernemende directeur Marjolein Helder heeft Plant-e in korte tijd hun zeer innovatieve en duurzame product commercieel weten te maken. Als ‘Technology Pioneer van The World Economic Forum’ is Plant-e nu en in de toekomst een ambassadeur van wat Wageningen de wereld te bieden heeft.”

 

De prijs werd uitgereikt door Dennis Gudden, wethouder economische zaken van Wageningen, onder muzikale begeleiding van Jan Vayne.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *