Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/haikoxw156/domains/plant-e.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4161
Plant-e Modulair systeem

Plant-e modulair systeem

Plant-e Modulair systeem

Plant-e levert het Modulair systeem in diverse afmetingen; zo is er altijd een passend modulair systeem voor jou! Hieronder tref je ons kleinste en grootste modulaire systeem.

Vierkante meter tuin

De vierkante meter tuin staat mooi in de tuin, op de oprit of bij de ingang van het kantoor. Bij de vierkante meter tuin zijn vier modules en een LED-lampje inbegrepen. De vierkante meter tuin zal geassembleerd geleverd worden, de modules hoeven alleen nog aangesloten te worden. Hiervoor leveren wij duidelijke handleidingen. De installatie kan met en zonder ombouw geleverd worden.

Prijs: € 1000,- (prijs is zonder ombouw, excl. BTW)

100 vierkante meter modulair systeem

Het grootste Plant-e systeem is ons 100 vierkante meter modulair systeem. Met 100 m2 van dit systeem kan stroom worden geleverd voor bijvoorbeeld LEDstrips, signaalverlichting en decoratieve lichtobjecten. Dit systeem zal volledig geïnstalleerd worden ter plaatse door ervaren monteurs.

Prijzen vanaf € 60.000,- excl. BTW

Overige maten

Wil jij een ander formaat dan de twee hierboven beschreven modulaire systemen? Dat kan! In principe is alles mogelijk. We verkennen graag samen met jou de opties. Neem hiervoor contact met ons via onderstaande knop.