Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. De query bevat niet het juiste aantal placeholders (2) voor het aantal query-argumenten (3). Lees Foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/haikoxw156/domains/plant-e.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4147
Plant-e bouwt demo-installatie op campus -

Plant-e bouwt demo-installatie op campus

Posted by on nov 9, 2016

Plant-e bouwt demo-installatie op campus

Op de campus van Wageningen UR heeft Plant-e een demo-installatie aangelegd. Het is de eerste installatie van het innovatieve slangensysteem in de regio.

In de nieuw aan te leggen watertuin op de campus van Wageningen UR, tussen het Atlas en het Orion gebouw, is een plaats gecreëerd om testen uit te voeren met al dan niet experimentele tuinconcepten. Plant-e heeft daar ruimte gekregen voor een test met het slangensysteem wat het mogelijk maakt op elektriciteit op te wekken in natte natuur. Zodoende zijn in de zomer van 2016 slangen neergelegd in het drassige gebied. De elektriciteit zal worden gebruikt om een LED strip op een informatiebord van energie te voorzien.

Submit a Comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *