Notice: wpdb::prepare werd verkeerd aangeroepen. The query does not contain the correct number of placeholders (2) for the number of arguments passed (3). Lees alles over foutopsporing in WordPress voor meer informatie. (Dit bericht is toegevoegd in versie 4.8.3.) in /home/haikoxw156/domains/plant-e.com/public_html/wp-includes/functions.php on line 4139
Plant-e crowdfund: Smartcrops with a touch of magic

Crowdfund

Bekijk onze crowdfund campagne

Help ons om het doelbedrag te behalen! Zodra we het doelbedrag gehaald hebben kunnen we al starten met het maken van een sensor die draait op plantenstroom.

Plant-e crowdfund campagne: Smartcrops with a touch of magic

Welkom op de Plant-e crowdfund campagne pagina! Deze crowdfund is opgezet voor het ontwikkelen van SmartCrops: een CO2 negatief, intelligent, gewas-systeem. Via de button onderaan de pagina kun je direct naar het crowdfund platform.

Het doel van de Plant-e crowdfund campagne

We willen een slimme, herbruikbare sensor ontwikkelen die bijdraagt aan gezonde gewassen en het gebruik van minder grondstoffen stimuleert. Om deze sensor te ontwikkelen werken we in deze crowdfund samen met Pycno. Dit is een bedrijf wat draadloze sensors maakt die gebruikt kunnen worden in (afgelegen) gebieden waar gewassen worden geteeld.

Hoe gaan we dat doen?

Door Pycno sensors en Plant-e elektriciteit met elkaar te combineren geven de planten zélf feedback over hun status en de status van de omgeving waarin ze staan. Zo komen we te weten hoe het gesteld is met de bodem, wat de temperatuur is en kunnen de planten zelf aangeven hoe het staat met het waterlevel. Door de combinatie van de twee innovatieve vindingen levert het aanwezige gewas de elektriciteit die nodig is om de sensoren van stroom te voorzien. De sensoren sturen op hun beurt data naar je telefoon met instructies over wat je kunt doen om het gewas gezond te houden. Het gebruik van onder andere water en meststoffen kan zo geoptimaliseerd worden. Dit gaat verspilling van dit soort grondstoffen tegen en komt ten goede aan de kwaliteit van het gewas. Slim gewas, ofwel SmartCrops!

Bijdragen aan de Plant-e crowdfund?

Wil jij graag een gesigneerd exemplaar ontvangen van het proefschrift van CEO Marjolein Helder? Of bestel je liever een Sprout ’n Spark zodat je zelf wetenschap kunt bedrijven?

Misschien wil je jouw bedrijf via een workshop kennis laten maken met plantenstroom? Of luister je liever naar 1 van onze experts tijdens een presentatie op locatie?

Ga direct naar het crowdfund platform via bovenstaande button, kies de beloning waar jij energie van krijgt en help ons het doelbedrag te halen!

 

Meer informatie over Plant-e technologie vind je onder het tabblad technologie.

 

Spread the word, so plants can too!!